Creation: Free Design
  • Tuinontwerp

    Een mooie tuin begint met het juiste tuinontwerp. Passend bij uw huis, de ligging en de omgeving. Bij het maken van een design voor uw tuin houden we rekening met al uw tuinwensen.
  • Tuinaanleg

    U kunt met al uw tuinwensen voor de aanleg van uw tuin bij ons terecht. Wij leggen tuinen aan in iedere maat, elke sfeer, met oog voor detail.
  • Tuinonderhoud

    Iedere tuin heeft onderhoud nodig. Want alleen met de juiste verzorging ziet uw tuin er tijdens elk seizoen blijvend mooi uit. Onze hoveniers nemen uw tuinonderhoud graag eenmalig of structureel voor u uit handen.

TUINAANLEG

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Met al uw tuinwensen kunt u bij ons terecht. We leggen tuinen aan in elke maat en in elke sfeer. Van een riante tuin tot sfeervolle stadstuin, van balkon tot tuin op het dakterras. Met oog voor detail en rekening houdend met de praktische aspecten (zoals makkelijk tuinonderhoud) leggen wij uw tuin aan.

U bepaalt zelf in hoeverre u de complete tuinaanleg aan ons toevertrouwt. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om uw tuin te voorzien van groen, verharding, verlichting, erfafscheiding, enz.

Maar we kunnen ook de complete tuininrichting voor u verzorgen. Denkt u hierbij aan tuinmeubilair, een vijver, een buitendouche of buitenkeuken. Wij kunnen uw tuin vanaf het allereerste ontwerp tot in het kleinste detail in uitvoering verzorgen.

Alle bestratings- en bouwmaterialen die we bij de aanleg van uw tuinaanleg gebruiken zijn van topkwaliteit en uitvoerig getest door Leon de Winter Hoveniers. Van tuintegels tot en met de te gebruiken schroeven voor schuttingen, alle materialen zijn optimaal geschikt voor hun functie in uw tuin.

Ook de vaste planten, heesters en bomen die worden toegepast in de tuinontwerpen, worden bij de aanleg zorgvuldig uitgekozen door onze vakbekwame hoveniers. En met de grootst mogelijke zorg geplant.

Tijdens de aanleg houden wij uiteraard rekening met de omstandigheden. Denk aan de bereikbaarheid van de woning gedurende de werkzaamheden, het snel afvoeren van restmaterialen, het iedere dag schoon achterlaten van de werkplek en het tot een minimum beperken van (geluid)overlast.

Na het aanleggen van uw nieuwe tuin ontvangt u uitgebreide informatie over het onderhoud van uw tuin.

Ongeacht of u dit zelf gaat doen of het tuinonderhoud door ons laat verzorgen. Want terwijl uw tuin zorgt voor extra woon- en leefcomfort, leeft uw tuin zelf ook. Is uw tuin aangelegd, maar beschikt u niet over groene vingers of voldoende tijd om uw tuin ook mooi te houden? Ook voor vakkundig onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. We komen graag bij u terug om uw tuin te onderhouden.

In ons portfolio ziet u verschillende voorbeelden van tuinen die wij al hebben aangelegd. De aanleg van uw tuin is bij ons in professionele handen. Neem contact op en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw tuinaanleg.