Creation: Free Design
  • Tuinontwerp

    Een mooie tuin begint met het juiste tuinontwerp. Passend bij uw huis, de ligging en de omgeving. Bij het maken van een design voor uw tuin houden we rekening met al uw tuinwensen.
  • Tuinaanleg

    U kunt met al uw tuinwensen voor de aanleg van uw tuin bij ons terecht. Wij leggen tuinen aan in iedere maat, elke sfeer, met oog voor detail.
  • Tuinonderhoud

    Iedere tuin heeft onderhoud nodig. Want alleen met de juiste verzorging ziet uw tuin er tijdens elk seizoen blijvend mooi uit. Onze hoveniers nemen uw tuinonderhoud graag eenmalig of structureel voor u uit handen.

TUINONDERHOUD

Hoe onderhoudsvriendelijk een tuin ook wordt gemaakt, een compleet onderhoudsvrije tuin bestaat eigenlijk niet. Tuinonderhoud blijft nodig, hoe klein of hoe groot ook. Planten zijn schitterend, maar ze groeien, kunnen elkaar verdringen, nemen licht weg en veroorzaken soms overlast.

Goed tuinonderhoud betekent: in stand houden of herstellen van datgene wat in goede harmonie is aangelegd.

Na het aanleggen van uw nieuwe tuin ontvangt u van onze hoveniers daarom uitgebreide informatie over het zelfstandig onderhoud van uw tuin. Zo weet u precies hoe u de beplanting moet verzorgen en de gebruikte materialen het beste kunt onderhouden.

Beschikt u niet over groene vingers of voldoende tijd om uw tuin er perfect uit te laten zien? We komen graag bij u langs. Of u nu kiest voor een eenmalige opknapbeurt van uw tuin, of liever gaat voor structureel tuinonderhoud.

Wij zorgen met onze kennis en ervaring voor blijvende tevredenheid over uw tuin. Geen angst voor onkundig snoeiwerk aan waardevolle beplanting dus. Met tuinonderhoud door Leon de Winter Hoveniers blijft elke tuin in topconditie! Vanzelfsprekend maken we gebruik van duurzame onkruidbestrijdingsmiddelen.

Met veel van onze klanten hebben wij de afspraak om twee keer per jaar de tuin bij te houden (in het voor- en najaar). Op die manier pakken we de seizoensgebonden werkzaamheden en specifiek onderhoudswerk in één keer aan. Van snoeiwerkzaamheden, bemesting, onkruidbestrijding tot de verzorging van uw (vaste planten) borders. Wij kunnen echter ook het volledige onderhoud van u overnemen en wekelijks, maandelijks of eens per kwartaal bij u langskomen voor het professioneel onderhouden van uw tuin. Met zo’n onderhoudscontract heeft u er helemaal geen omkijken meer naar! Wij informeren u hier graag verder over.