Creation: Free Design
  • Tuinontwerp

    Een mooie tuin begint met het juiste tuinontwerp. Passend bij uw huis, de ligging en de omgeving. Bij het maken van een design voor uw tuin houden we rekening met al uw tuinwensen.
  • Tuinaanleg

    U kunt met al uw tuinwensen voor de aanleg van uw tuin bij ons terecht. Wij leggen tuinen aan in iedere maat, elke sfeer, met oog voor detail.
  • Tuinonderhoud

    Iedere tuin heeft onderhoud nodig. Want alleen met de juiste verzorging ziet uw tuin er tijdens elk seizoen blijvend mooi uit. Onze hoveniers nemen uw tuinonderhoud graag eenmalig of structureel voor u uit handen.

TUINONTWERP

Om een mooie tuin te krijgen, is het belangrijk om te beginnen bij de basis, het tuinontwerp. Als wij een tuin ontwerpen, verplaatsen we ons goed in de tuineigenaar. Ieder mens is verschillend en heeft zijn eigen wensen. Dit betekent dat wij eerst op zoek gaan naar uw (tuin) gevoel. Wij vinden het belangrijk dat u nauw betrokken bent bij het tuinontwerp.

Een tuin vormt niet alleen een mooi plaatje. Het is ook dé plek om te ontspannen, te zonnen, een plaats waar kinderen kunnen spelen, waar u geniet van een barbecue met vrienden en familie… In een tuin wordt geleefd. En op welke manier dat is, is voor iedereen persoonlijk.

Ook het huis, de ligging en omgeving zijn altijd anders. Al deze factoren laten wij graag samenkomen in een passend ontwerp voor uw tuin. Daarbij kijken we verder dan het gazon, een terras en de beplanting. Ook tuinmeubilair, verlichting en uw speciale tuinwensen van loungehoek tot complete buitenkeuken verwerken wij in het tuinontwerp. Wij leggen tuinen aan in alle maten, voortuinen en achtertuinen, van klein tot groot en in iedere stijl en sfeer, op de begane grond en op balkons en dakterrassen.

We werken voor bedrijven en particuliere opdrachtgevers. We zijn gevestigd in Den Haag en werken daardoor als hoveniers vaak in de regio Den Haag, maar ook daarbuiten.

Als mensen een plan willen laten maken, zijn ze vanzelfsprekend benieuwd naar de kosten van een tuinontwerp en de aanleg van een tuin. Het is erg lastig om aan te geven wat de kosten zijn. Het ontwerpen van een tuin is maatwerk.

Daarom komen we graag bij u langs om te horen wat uw wensen zijn en te bekijken wat de beste mogelijkheden zijn voor uw tuin. Aan de hand van uw wensen wordt een ontwerp en een offerte voor de realisatie gemaakt. Op maat, passend bij uw budget. Al onze tuinen worden gekenmerkt door een unieke combinatie van eigenzinnigheid, leefbaarheid, en functionaliteit. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een tuinontwerp en een offerte.

tuinontwerp2