Skip to main content
 • Houtbouw

  Met oog voor detail en kwalitatief hoogwaardige afwerking, plaatsen wij jouw overkapping of vlonder. Wij bieden met onze buitenverblijven een oase van rust, waar je heerlijk kunt ontspannen, heerlijk eten met vrienden en vooral langer van je tuin genieten.

 • Tuinontwerp

  Een mooie tuin begint met het juiste tuinontwerp. Passend bij het huis, de ligging en de omgeving. Bij het maken van een design voor jouw tuin houden we rekening met al je tuinwensen.

 • Tuinaanleg

  Je kunt met al je tuinwensen voor de aanleg van jouw tuin bij ons terecht. Wij leggen tuinen aan in iedere maat, elke sfeer, met oog voor detail.

 • Genieten

  In je nieuwe tuin of op je dakterras wil je toch ultiem kunnen ontspannen en genieten met je gezin, familie en vrienden. Wij ontzorgen jou tijdens het hele ontwerp- en aanlegproces. Daarna kan het genieten beginnen!

 • Maatwerk

  Maatwerk? Wij zijn er specialist in. We gaan heel graag met jou in gesprek over jouw unieke overkapping. Jouw wens is onze uitdaging!

Houtbouw

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in de plaatsing van vlonders en terrasoverkappingen. Met oog voor detail en kwalitatief hoogwaardige afwerking, plaatsen wij jouw overkapping of vlonder. Wij bieden met onze buitenverblijven een oase van rust, waar je heerlijk kunt ontspannen, heerlijk eten met vrienden en vooral langer en vaker van jouw tuin genieten.

Samen met jou ontwerpen we jouw unieke droomoverkapping, die past als een jas. Hieronder tref je enkele voorbeelden aan van geplaatste overkappingen, carports, buiten verblijven en schuren.

Buitenverblijf

Overkapping met glazen schuifwand

Luxe Overkapping Shutters

Maatwerk Overkapping

Overkapping Maatwerk Bank

Overkapping Met Schuur