Skip to main content
 • Tuinaanleg

  Laat de realisatie van je nieuwe tuin met een gerust hart aan ons over. Je hebt direct contact met Leon tijdens de ontwerpfase en de realisatiefase. Dat is wel zo makkelijk.

 • Tuinontwerp

  Een mooie tuin begint met het juiste tuinontwerp. Passend bij de woning, de ligging en de omgeving. Bij het maken van een design voor jouw tuin houden we rekening met al je tuinwensen.

 • Genieten

  In je nieuwe tuin of op je dakterras wil je toch ultiem kunnen ontspannen en genieten met je gezin, familie en vrienden. Wij ontzorgen jou tijdens het hele ontwerp- en aanlegproces. Daarna kan het genieten beginnen!

 • Houtbouw

  Met oog voor detail en kwalitatief hoogwaardige afwerking, plaatsen wij jouw overkapping of vlonder. Wij bieden met onze buitenverblijven een oase van rust, waar je heerlijk kunt ontspannen, heerlijk eten met vrienden en vooral langer van je tuin genieten.

 • Maatwerk

  Maatwerk? Wij zijn er specialist in. We gaan heel graag met jou in gesprek over jouw unieke overkapping. Jouw wens is onze uitdaging!

Tuinaanleg

Wil je een nieuwe tuin laten aanleggen in de omgeving van Den Haag? We leggen tuinen aan in de stijl van Leon de Winter hoveniers; strakke afwerking en lijnenspel met een creatieve twist. Van een riante tuin tot sfeervolle stadstuin, zelfs een daktuin behoort tot de mogelijkheden. Altijd met oog voor detail en rekening houdend met de praktische aspecten leggen wij jouw tuin aan.

Wij hebben alle kennis en kunde in huis om jouw tuin te voorzien van groen, verharding, verlichting, erfafscheiding, enz.

Maar we kunnen ook de complete tuininrichting voor je verzorgen. Denk hierbij aan tuinmeubilair, een vijver, een buitendouche of buitenkeuken. Wij kunnen jouw tuin vanaf het allereerste ontwerp tot in het kleinste detail in uitvoering verzorgen.

Alle bestratings- en bouwmaterialen die we bij de aanleg van jouw tuinaanleg gebruiken zijn van topkwaliteit en uitvoerig getest door Leon de Winter Hoveniers. Van tuintegels tot en met de te gebruiken schroeven voor schuttingen, alle materialen zijn optimaal geschikt voor hun functie in jouw tuin. We streven daarbij altijd naar esthetische perfectie in combinatie met top kwaliteit.

Ook de vaste planten, heesters en bomen die worden toegepast in de tuinontwerpen, worden bij de aanleg zorgvuldig uitgekozen door onze vakbekwame hoveniers. En met de grootst mogelijke zorg geplant.

Tijdens de aanleg houden wij uiteraard rekening met de omstandigheden. Denk aan de bereikbaarheid van de woning gedurende de werkzaamheden, het snel afvoeren van restmaterialen, het iedere dag schoon achterlaten van de werkplek en het tot een minimum beperken van (geluid)overlast.

In ons portfolio zie je verschillende voorbeelden van tuinen die wij al hebben aangelegd. De aanleg van jouw tuin is bij ons in professionele handen. Maak nu een afspraak en ontvang een tuinontwerp met een vrijblijvende offerte voor realisatie.