Skip to main content

Onze werkwijze

Wil je een verbluffende tuin, dan moet er tijd en aandacht geïnvesteerd worden in het tuinontwerp. Anders mist de tuin een goed fundament en vallen de elementen als los drijfzand uit elkaar. Wij besteden daarom veel aandacht aan de basis; het tuinontwerp. Tuinontwerp en tuinaanleg zijn dus onlosmakelijk met elkaar verbonden.

We hebben 2 mogelijkheden en prijsniveaus om een tuinontwerper te kiezen:

Tuinontwerp door Leon de Winter van €360,00 voor €200,00

Leon beschikt over jarenlange ervaring met tuinontwerpen en het hoveniersvak. Hij begon als 16-jarige en is nu 48 dus reken maar uit. Hij kan zijn praktische kennis en de uitvoerbaarheid van getekende ontwerpen, toepassen bij de ontwerpen. Het aantal tuinontwerpen dat hij gemaakt heeft is inmiddels ontelbaar. Hij heeft de kunst van het ontwerpen af kunnen kijken van de grote ontwerpers vanwege zijn jarenlange interesse en gevoel voor design. Het ontwerp van Leon is handgetekend in 2D, maar altijd conform de laatste ontwikkelingen in de tuinbranche. Leon is volledig op de hoogte van de nieuwste materialen die beschikbaar zijn en kent ook de specifieke eigenschappen van de materialen. 

Tuinontwerp door Patrick Veenstra vanaf €750,00  

Patrick Veenstra Tuinontwerp is een jong ontwerpbureau dat ontwerpen vervaardigd van absolute topklasse. De tekeningen die je ontvangt zijn uitgevoerd in 3D, wat een levensecht beeld geeft van hoe de tuin eruit zal komen te zien. Het ontwerp wordt stijlvol en verrassend en zal de investering meer dan  waard zijn.

Een impressie van de schitterende tuinontwerpen van Patrick Veenstra.

  • Tuinontwerp  tot 100m2 €750,00

  • Tuinontwerp 100-200m2 €1.200,00

  • Tuinontwerp vanaf 200m2  prijs op aanvraag

Welke tuinontwerper je ook kiest; Leon komt op jouw locatie voor het adviesgesprek. Hij zal de tuin inmeten en je besproken wensen vervolgens doornemen met Patrick Veenstra. Zo blijft het één project; één aanspreekpunt. Geloof ons, dit is een match made in heaven.

Als laatste tip; wacht niet langer als je deze zomer nog wil genieten in je nieuwe tuin. Onze projectplanning stroomt momenteel snel vol.
maak nu een afspraak

Toch nog vragen of twijfels? Plan dan een online kennismaking met Leon de Winter in. Ook dat kan in de afsprakenmodule hierboven. Tot gauw!