Skip to main content

Tuinontwerp in Den Haag

verfijnd met een vleugje lef

Tuinontwerp in Den Haag laten verzorgen door Leon de Winter Hoveniers? Onze visie is dat een tuin zoveel meer is dan slechts een combinatie van stenen en planten. Het is als een extra stukje thuis dat je elke dag en elk seizoen een heerlijk vakantiegevoel geeft. Ontdek wat ons hoveniersbedrijf voor jou kan betekenen en neem contact op voor een adviesgesprek, we horen graag meer over je wensen.

Het belang van tuinontwerp in Den Haag

Wij hechten veel waarde aan de essentie van elke tuin: het tuinontwerp. In een goed doordacht tuinontwerp in Den Haag komen alle elementen samen en vormen ze een harmonieus geheel. Een tuinontwerper stemt het ontwerp af op de architectuur van je huis, maar bovenal op jou en jouw tuinwensen. Jouw nieuwe tuin wordt de plek waar prachtige herinneringen ontstaan, waar je gezellig samen barbecuet, waar kinderen kunnen spelen en waar je kunt genieten van een kopje koffie in de zachte ochtendzon.

Bij Leon de Winter Hoveniers heb je de mogelijkheid om een kennismakingsgesprek in te plannen, waarna je altijd één aanspreekpunt hebt. Na dit gesprek gaan we aan de slag met het tuinontwerp. Dit ontwerp vormt immers de basis voor de tuinaanleg in Den Haag die hierop volgt. Met onze jarenlange ervaring in het vak, zorgen we ervoor dat alles van begin tot de uiteindelijke oplevering volgens afspraak verloopt.

Jouw tuin, jouw stijl, jouw verhaal

Een persoonlijk tuinontwerp kan aan al je wensen voldoen, of je nu droomt van een fijne tuinkamer, een speelplek voor de kids, een hoekje voor aromatische kruiden waarmee je culinaire experimenten kunt uitproberen, of zelfs slimme irrigatiesystemen en sfeervolle tuinverlichting. Het is gewoonweg essentieel om een mix te creëren die perfect past bij jouw eigen unieke stijl en behoeften, waardoor je niet alleen een betoverende tuin hebt, maar ook een plek die écht bij jou past.

Hoeveel kost tuinontwerp in Den Haag?

De kosten voor tuinontwerp in Den Haag verschillen. Geen tuin is hetzelfde, wat ook inhoudt dat de uiteindelijke kosten sterk verschillen. De prijs voor het ontwerp is namelijk sterk afhankelijk van het formaat van de tuin, de materialen die worden gebruikt en natuurlijk de complexiteit van het ontwerp. Maar het houdt na het ontwerp van de tuin niet op. Ook voor de complete tuinaanleg of een fijne tuinkamer in Den Haag ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een meer precieze schatting van de kosten, raden we het aan om een kennismakingsgesprek in te plannen met een van onze tuinarchitecten.

Maak een afspraak

Is een functioneel maar sfeervol tuinontwerp in Den Haag in 2D of 3D precies waar je naar op zoek bent? We gaan graag met je aan de slag om jouw droomtuin te realiseren, zodat het thuis altijd als vakantie aanvoelt. Via onze website maak je een afspraak, we horen graag meer over je wensen. Wil je eerst meer informatie ontvangen? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..