Skip to main content
Tuinkamer in Den Haag

uniek ontworpen en gerealiseerd

Is een tuinkamer in Den Haag iets waar je altijd al van had gedroomd? Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in de plaatsing van tuinkamers, terrasoverkappingen en vlonders. Met oog voor detail en een kwalitatief hoogwaardige afwerking plaatsen we deze in je tuin. Met onze buitenverblijven bieden we een oase van rust waar je heerlijk kunt ontspannen, eten met vrienden en vooral vaker van je tuin geniet. Neem contact op met ons hoveniersbedrijf voor een adviesgesprek!

buitenverblijf
Buitenverblijf
Tuinkamer met glazen schuifwand
Luxe Overkapping Shutters
Maatwerk overkapping
Overkapping met maatwerk bank
Overkapping met schuur

Tuinkamer in Den Haag: van praktisch dak tot buitenoase

Jaren geleden begonnen mensen overal overkappingen neer te zetten. Eerst simpelweg bestaande uit vier palen met een dak erop, maar later werden ze steeds chiquer; met kachels, haarden en zelfs complete buitenkeukens. Hoe kwam dit eigenlijk? Het begon niet zozeer met bedrijven die dachten: “Laten we eens iets nieuws maken voor de markt.” Het begon eerder met veranderingen in hoe we leven, omdat we meer tijd in onze tuinen spenderen dan vroeger. En ja, als je dan toch lekker buiten kunt zijn en niet natregent, waarom dan niet meteen buiten koken? Dat leidde weer tot allerlei extra's om het kokkerellen makkelijker en leuker te maken.

Die trend van overkappingen heeft zich langzaam maar zeker genesteld in onze levensstijl. Het is bijna raar om je een tuin voor te stellen zonder een of andere vorm van beschutting. We hebben geen exacte cijfers, maar durven te wedden dat de afgelopen tien jaar ongeveer zeven op de tien klanten die bij ons aanklopten, wel iets wilden voor in de tuin om onder te schuilen of te koken. Dit maakte een tuinkamer in Den Haag de ideale toevoeging aan ons vaste dienstenaanbod, want samen zetten we de eerste stap naar een maatwerk tuinkamer, terrasoverkapping of vlonder die als een perfect jasje zal voelen.

De werkwijze van Leon de Winter Hoveniers

Onze vaste en transparante werkwijze geeft ons de mogelijkheid om een project op te leveren waar je u tegen zegt. Waar wil je dat de tuinkamer wordt geplaatst? En hoe wil je dat de eerste zonnestralen van de dag je terras verwarmen onder het genot van een kopje koffie? We beginnen met een kennismaking waarbij we je wensen en behoeften inventariseren, zodat we deze informatie kunnen gebruiken voor tuinontwerp in Den Haag. Ga je akkoord met het ontwerp? Dan gaan we aan de slag met de inkoop van alle materialen.

Nadat de benodigde materialen binnen zijn, kunnen we bezig met de tuinaanleg in Den Haag. Dit is een spannende fase, omdat je met elke stap de tuin steeds meer tot leven ziet komen. Heb je voor of tijdens de werkzaamheden specifieke wensen? Dan nodigen we je uit om deze met ons te delen, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Wat zijn de kosten voor een tuinkamer?

Wil je een tuinkamer in Den Haag laten realiseren? Dan begrijpen we dat je benieuwd bent naar de kosten. De kosten zijn echter sterk afhankelijk van het ontwerp en de daaropvolgende werkzaamheden om de kamer werkelijkheid te maken. Wil je er glazen schuifdeuren in? Is een Ibiza-style tuinkamer iets waar je altijd van hebt gedroomd? Dan leggen we dat ook met veel liefde voor ons vak aan.

Neem contact op

Een tuinkamer zorgt ervoor dat je meer uit de leefruimte van je woning haalt en nóg meer gaat genieten van het buitenleven. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen bij het ontwerp en de aanleg van een tuinkamer in Den Haag? Maak dan een afspraak via onze website en plan zelf een moment in. Eerst meer informatie ontvangen is ook geen probleem, kies dan voor een online kennismakingsgsprek in de afsprakenplanner.