Skip to main contentTuinaanleg in Den Haag

durf te dromen, durf te doen

tuinaanleg

Vakkundig tuinaanleg in Den Haag laten uitvoeren door Leon de Winter Hoveniers? Een buitenruimte die niet alleen mooi oogt, maar ook bij je past, is eenvoudig te bereiken. Heb je plannen om de tuin aan te pakken omdat deze wel een opfrisser of ingreep kan gebruiken, maar wil je ervoor zorgen dat dit op een manier gebeurt waar veel vakmanschap in is verwerkt? Neem dan contact op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

tuinaanleg

Tuinaanleg in Den Haag door vakmannen

Tijdens een langzame zomerochtend ontbijten in de zithoek in de tuin, gezellig barbecueën met familie en vrienden of de sereniteit van je eigen oase ervaren? De rust en schoonheid van de natuur bij je thuis ervaren is binnen handbereik met een mooi ontworpen en goed aangelegde tuin. Creëer een plek waar elke hoek uitnodigt tot ontspanning. Of het nu gaat om een knusse leeshoek of speelse paden die leiden naar een verborgen tuinkamer, de mogelijkheden om je buitenruimte up te graden zijn eindeloos.

Persoonlijk contact is van grote waarde. Bij Leon de Winter Hoveniers heb je tijdens het volledige traject één aanspreekpunt: Leon. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de oplevering kan je al je wensen met Leon bespreken. Door jouw visie en de expertise van een ervaren hovenier samen te brengen, komen we tot een weloverwogen functioneel en esthetisch tuinontwerp waar je jarenlang van gaat genieten. Benieuwd hoe wij te werk gaan bij tuinaanleg in Den Haag?

Onze werkwijze

Op onze website heb je de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek waarin we je wensen en behoeften verkennen. Dit gesprek is belangrijk voor de volgende stap: het tuinontwerp. Het 2D of 3D ontwerp vormt namelijk de basis voor tuinaanleg in Den Haag. De tuinaanleg gebeurt volgens een nauwkeurig geplande aanpak. Onze ervaren hoveniers zorgen ervoor dat alles van begin tot oplevering vlot en volgens afspraak verloopt. Doordat we jarenlange ervaring hebben met het hoveniersvak, is jouw tuin in goede handen.

Hoeveel kost tuinaanleg in Den Haag?

Ben je benieuwd naar de prijzen voor tuinaanleg in Den Haag? Omdat elke tuin anders is, verschillen de uiteindelijke prijzen ook sterk van elkaar. Dit is namelijk afhankelijk van de grootte van je tuin, de gekozen materialen, de complexiteit van het tuinontwerp en je specifieke wensen. Daarnaast speelt de hoeveelheid grondwerk, zoals het afgraven of ophogen van de tuin, ook een grote rol in de prijsbepaling. We raden het aan om een afspraak in te plannen, zodat we samen kunnen ontdekken hoe de tuin van je dromen eruit ziet.

Maak een afspraak

Wil jij je tuinaanleg in Den Haag laten uitvoeren door hoveniers die hun passie voor hun vak vertonen in elk project? Onze hoveniers bieden persoonlijke aandacht, advies en expertise om jouw tuin te transformeren naar jouw wensen. Laat onze eerdere projecten je hart veroveren en de inspiratie zijn voor je eigen droomtuin. Samen maken we van jouw ideeën realiteit. Maak nu een afspraak en ontdek hoe we jouw groene dromen tot leven kunnen wekken! Zijn er vragen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Leon de Winter