Skip to main content

HOVENIER LEIDEN

18 jaar

bewezen vakmanschap

450+

tuinen gerealiseerd

1000+

tevreden klanten

Onze werkwijze

Wij kunnen jouw prachtige droomtuin werkelijkheid laten worden in Leiden.  Tuinen met een kenmerkende stijl, afgestemd op de wensen van de hedendaagse levensgenieter. Door middel van een functioneel tuindesign en deskundige aanleg laten wij onze visie tot leven komen. Onze specialiteit? Tuinen met verfijnde rondingen en strakke lijnen die een harmonieus en modern design vormen. Uniek en stijlvol.

Wil je een verbluffende tuin in Leiden, dan moet er tijd en aandacht geïnvesteerd worden in het tuinontwerp. Anders mist de tuin een goed fundament en vallen de elementen als los drijfzand uit elkaar. Wij besteden daarom veel aandacht aan de basis; het tuinontwerp. Als het goed doordachte tuinontwerp klaar is, gaan we aan de slag om het met de grootste vakkundigheid te realiseren.

tuinontwerp en tuinaanleg

De tuin waarin je echt thuiskomt in Leiden

Stap binnen in de tuin die als een echt thuis voelt - die creëren wij speciaal voor jou. Volledig op maat, afgestemd op jouw visie en behoeften. Als een perfect passende jas. We benutten de volledige potentie van de buitenruimte en verwezenlijken het ontwerp met ons vakmanschap en de hoogwaardige materialen die we gebruiken. Zo kan jij, als moderne levensgenieter, jarenlang genieten van jouw droomtuin.

tuinkamer

Passie voor hout

"Ken je dat gevoel? Die onweerstaanbare drang om iets prachtigs te maken zodra je hout ziet? Nee? Serieus niet? Nou, wij hebben dat dus wel. Er is gewoon niets mooiers dan vanuit het niets iets creëren en dan achteraf vol trots naar het resultaat kijken.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van de meest schitterende vlonders en overkappingen. Met alleen topkwaliteit hout gaan we voor jou aan de slag."

Leon de Winter hoveniers staat voor

  • Stijlvolle en eigentijdse tuinontwerpen

  • Bewezen vakmanschap, jarenlange ervaring

  • Diepgaande plantenkennis

  • Hartelijk klantcontact

  • Uitstekende nazorg

Laat onze eerdere hoveniers projecten je hart veroveren en tot je droomtuin inspireren.

Direct een afspraak met je nieuwe hovenier

Geef je tuin de aandacht en liefde die het verdient. Wij, toegewijde hoveniers uit Leidschenveen, staan klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Maak nu online een afspraak en samen realiseren we de tuin waarin je je helemaal thuis voelt!