Skip to main content

Hovenier Leidschendam

18 jaar

bewezen vakmanschap

450+

tuinen gerealiseerd

1000+

tevreden klanten

Tuinaanleg Leidschendam nodig?

Ben je op zoek naar een hovenier die jouw prachtige droomtuin werkelijkheid laten worden in Leidschendam?  Leon de Winter hoveniers is de expert in tuinontwerp en tuinaanleg. We begrijpen als geen ander dat jouw tuin meer is dan een verzameling stenen en planten; het is dé plek waar je nieuwe herinneringen zal maken. Met onze focus op kwaliteit, verweven in elk aspect van ons werk, garanderen we een tijdloos resultaat dat langdurig standhoudt.

Of je nou  op zoek bent naar een hoveniersbedrijf dat jouw tuin in Leidschendam kan aanleggen, of die je huidige tuin kan omtoveren tot een paradijsje? Van luxe dakterras tot groot perceel – voor tuinaanleg in Leidschendam staat Leon de Winter hoveniers voor je klaar. Samen met jou kijken we graag wat we voor je kunnen betekenen.

Het tuinontwerp is de basis

Wil je een verbluffende tuin, dan moet er tijd en aandacht geïnvesteerd worden in het tuinontwerp. Anders mist de tuin een goed fundament en vallen de elementen als los drijfzand uit elkaar. Wij besteden daarom veel aandacht aan de basis; het tuinontwerp.

Als het ontwerp klaar is, is het is tijd om onze handen uit de mouwen te steken. Met onze expertise en passie  gaan we aan de slag om jouw droomtuin tot in de kleinste details tot leven te wekken. 

Onze betrokkenheid stopt niet bij de oplevering. Net zoals tijdens het aanlegproces, staan we ook daarna klaar voor jou. Voor vragen, advies of eventuele aanpassingen kan je altijd bij ons terecht, omdat jouw tuin en tevredenheid onze voortdurende prioriteit zijn.

Onze belofte

  • Stijlvolle en eigentijdse tuinontwerpen

  • Bewezen vakmanschap, jarenlange ervaring

  • Diepgaande plantenkennis

  • Hartelijk klantcontact

  • Uitstekende nazorg

Laat onze eerdere projecten je hart veroveren en tot je droomtuin inspireren.

Maak nu een afspraak

Wacht niet langer als je deze zomer nog wil genieten in je nieuwe tuin en geef jouw tuin de aandacht en liefde die het verdient. Als jouw toegewijde hoveniers uit Leidschenveen staan wij klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Maak nu online een afspraak. Samen met jou maken wij de tuin waarin je echt thuis komt!