Skip to main content

Hovenier Rijswijk

Stijlvol tuinontwerp en vakmanschap in tuinaanleg

18 jaar

bewezen vakmanschap

450+

tuinen gerealiseerd

1000+

tevreden klanten

Hovenier Rijswijk

Wij kunnen jouw prachtige droomtuin werkelijkheid laten worden in Rijswijk.  Leon de Winter hoveniers is de expert in tuinontwerp en tuinaanleg. Jouw tuin is zoveel meer  dan een verzameling stenen en planten; het is dé plek waar je nieuwe herinneringen zal maken. Met onze focus op kwaliteit, verweven in elk aspect van ons werk, garanderen we een tijdloos resultaat dat langdurig standhoudt.

Wil je een verbluffende tuin, dan moet er tijd en aandacht geïnvesteerd worden in het tuinontwerp. Anders mist de tuin een goed fundament en vallen de elementen als los drijfzand uit elkaar. Wij besteden daarom veel aandacht aan de basis; het tuinontwerp.

Als het tuinontwerp klaar is en staat te popelen om werkelijkheid te worden, is het tijd voor ons hoveniers om onze handen uit de mouwen te steken. Met onze expertise en passie  gaan we aan de slag om jouw droomtuin tot in de kleinste details tot leven te wekken in Rijswijk.

Onze betrokkenheid stopt niet bij de oplevering. Net zoals tijdens het aanlegproces, staan we ook daarna klaar voor jou. Voor vragen, advies of eventuele aanpassingen kan je altijd bij ons terecht, omdat jouw tuin en tevredenheid onze voortdurende prioriteit zijn.

Wat kan je van ons verwachten

  • Stijlvolle en eigentijdse tuinontwerpen

  • Bewezen vakmanschap, jarenlange ervaring

  • Diepgaande plantenkennis

  • Hartelijk klantcontact

  • Uitstekende nazorg

Laat onze eerdere projecten je hart veroveren en tot je droomtuin inspireren.

Neem nu actie

Waar wacht je nog op? Vertel ons jouw wensen voor de tuin van je dromen. Als jouw toegewijde hoveniers uit Den Haag staan wij klaar om samen met jou aan de slag te gaan in Rijswijk. Maak nu online een afspraak. Samen creëren we de tuin waarin je je helemaal thuis voelt!