Skip to main content

Jouw hovenier in Wassenaar

Stijlvol tuinonwerp en vakmanschap in tuinaanleg

18 jaar

bewezen vakmanschap

450+

tuinen gerealiseerd

1000+

tevreden klanten

Onze werkwijze

Als vooraanstaand hoveniersbedrijf hebben we één missie: jouw tuin in Wassenaar transformeren tot een ware oase. Met onze diepgaande expertise in tuinaanleg creëren we prachtige buitenruimtes die stijlvol en tijdloos zijn. Ons team van ervaren hoveniers staat te popelen om jouw droomtuin tot leven te brengen, met een scherp oog voor detail en duurzaamheid.

Ontdek vandaag nog hoe wij jouw tuin kunnen omtoveren tot een plek van rust en schoonheid, perfect afgestemd op jouw visie en behoeften. Met onze bewezen staat van dienst in tuinaanleg zijn wij jouw betrouwbare partner om een tuin te realiseren waar je echt trots op kunt zijn.

Bij ons krijg je niet alleen een elegant tuinontwerp, maar ook vakmanschap van het hoogste niveau. Voeg daar onze uitgebreide kennis van planten en samenwerking met toonaangevende leveranciers aan toe, en het resultaat is een tuin die tot de absolute top behoort!

Stel je voor: een tuin die jouw persoonlijkheid weerspiegelt, waar elk detail doordacht is en waarin je echt tot rust komt....

Wij beloven:

  • Stijlvolle en eigentijdse tuinontwerpen

  • Bewezen vakmanschap, jarenlange ervaring

  • Diepgaande plantenkennis

  • Hartelijk klantcontact

  • Uitstekende nazorg

Laat onze eerdere projecten je hart veroveren en tot je droomtuin inspireren.

Klant aan het woord:

'Leon had ideeën waar we zelf nooit op waren gekomen. En hoe het allemaal op zijn plek viel was nog mooier dan vooraf gedacht.'

Aarzel niet langer en maak nu online een afspraak

Wacht niet langer als zo snel mogelijk wil genieten in je nieuwe tuin in Wassenaar en geef jouw tuin de aandacht en liefde die het verdient. Als jouw toegewijde hoveniers uit Den Haag staan wij klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Maak nu online een afspraak. Samen met jou maken wij de tuin waarin je echt thuis komt!