Skip to main content

Jouw hovenier in Zoetermeer

Stijlvol tuinontwerp en vakmanschap in tuinaanleg

18 jaar

bewezen vakmanschap

450+

tuinen gerealiseerd

1000+

tevreden klanten

Leon de Winter hoveniers

Ben je op zoek naar een betrouwbare hovenier in Zoetermeer die jouw droomtuin tot leven kan brengen? Bij Leon de Winter Hoveniers zijn we gepassioneerd over tuinontwerp en -aanleg. We realiseren ons dat jouw tuin veel meer is dan alleen een mix van planten en stenen; het is een ruimte waar je nieuwe herinneringen zult maken met vrienden en familie.

Als je op zoek bent naar een hovenier in Zoetermeer die jouw tuin tot leven kan brengen, ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze visie is dat voor een verbluffende tuin een goed doordacht tuinontwerp essentieel is. Zonder een solide basis zullen de elementen van de tuin als los zand uit elkaar vallen. Daarom besteden wij als ervaren hoveniers in Zoetermeer veel aandacht aan het creëren van een perfect tuinontwerp.

Wanneer het tuinontwerp gereed is en klaar om uitgevoerd te worden, gaan wij aan de slag. Van de grondige voorbereiding van het terrein tot het plaatsen van de laatste plant, bestrating of waterpartij, ons deskundige team van hoveniers in Zoetermeer zorgt voor een nauwkeurige en professionele uitvoering van uw project. Wij werken met oog voor detail en streven naar de hoogste kwaliteit. Bovendien zorgen wij ervoor dat de werkplek dagelijks opgeruimd wordt, precies zoals het hoort.

Onze focus op kwaliteit is verweven in elk aspect van ons werk, wat resulteert in een tijdloos eindresultaat dat jarenlang meegaat. Onze service stopt niet bij de oplevering. Ook na de aanleg blijven wij voor je klaarstaan. Voor vragen, advies of eventuele aanpassingen kan je altijd bij ons terecht, omdat jouw tuin en uw tevredenheid onze hoogste prioriteit hebben.

Wat kan je van ons verwachten

  • Stijlvolle en eigentijdse tuinontwerpen

  • Bewezen vakmanschap, jarenlange ervaring

  • Diepgaande plantenkennis

  • Hartelijk klantcontact

  • Uitstekende nazorg

Laat onze eerdere projecten je hart veroveren en tot je droomtuin inspireren.

Wacht niet langer als je snel wil genieten van je nieuwe tuin in Zoetermeer. Geef jouw tuin de aandacht en liefde die het verdient. Als jouw toegewijde hoveniers  staan wij klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Maak nu online een afspraak. Samen met jou maken wij de tuin waarin je echt thuis komt!