Creation: Free Design
 • Tuinontwerp

  Een mooie tuin begint met het juiste tuinontwerp. Passend bij het huis, de ligging en de omgeving. Bij het maken van een design voor jouw tuin houden we rekening met al je tuinwensen.
 • Tuinaanleg

  Je kunt met al je tuinwensen voor de aanleg van jouw tuin bij ons terecht. Wij leggen tuinen aan in iedere maat, elke sfeer, met oog voor detail.
 • Houtbouw

  Met oog voor detail en kwalitatief hoogwaardige afwerking, plaatsen wij jouw overkapping of vlonder. Wij bieden met onze buitenverblijven een oase van rust, waar je heerlijk kunt ontspannen, heerlijk eten met vrienden en vooral langer van je tuin genieten.
 • Genieten

  In je nieuwe tuin of op je dakterras wil je toch ultiem kunnen ontspannen en genieten met je gezin, familie en vrienden. Wij ontzorgen jou tijdens het hele ontwerp- en aanlegproces. Daarna kan het genieten beginnen!

CONTACT

Wil je een adviesgesprek op jouw locatie inplannen? Dat kan. Je kiest hieronder zelf een datum die je schikt. De prijs voor een adviesgesprek is €79,00 dit bedrag kan je (in een beveiligde betaalomgeving) met Ideal betalen. Leidt het gesprek tot een opdracht van minimaal €900,00 dan brengen wij de €79,00 in mindering op de eindfactuur en is het adviesgesprek gratis voor jou. Na het gesprek gaan wij voor je aan de slag met het opstellen van een maatwerk offerte.

 

Heb je een andere vraag stuur ons dan een mail. Afspraken worden alleen via de website ingepland.

 

instagram facebook

  bloemen