Creation: Free Design
 • Tuinontwerp

  Een mooie tuin begint met het juiste tuinontwerp. Passend bij het huis, de ligging en de omgeving. Bij het maken van een design voor jouw tuin houden we rekening met al je tuinwensen.
 • Tuinaanleg

  Je kunt met al je tuinwensen voor de aanleg van jouw tuin bij ons terecht. Wij leggen tuinen aan in iedere maat, elke sfeer, met oog voor detail.
 • Houtbouw

  Met oog voor detail en kwalitatief hoogwaardige afwerking, plaatsen wij jouw overkapping of vlonder. Wij bieden met onze buitenverblijven een oase van rust, waar je heerlijk kunt ontspannen, heerlijk eten met vrienden en vooral langer van je tuin genieten.
 • Genieten

  In je nieuwe tuin of op je dakterras wil je toch ultiem kunnen ontspannen en genieten met je gezin, familie en vrienden. Wij ontzorgen jou tijdens het hele ontwerp- en aanlegproces. Daarna kan het genieten beginnen!
 • Maatwerk

  Maatwerk? Wij zijn er specialist in. We gaan heel graag met jou in gesprek over jouw unieke overkapping. Jouw wens is onze uitdaging!

Afspraak maken?

Wil je een adviesgesprek op jouw locatie inplannen? Dat kan. Je kiest hieronder zelf een datum die je schikt. De prijs voor een adviesgesprek is €200,00 dit bedrag kan je (in de beveiligde betaalomgeving van Mollie) met Ideal betalen. Voor dit bedrag krijg je adviezen en een handgetekend 2d tuinontwerp met daarbij de offerte voor de uitvoering van het tuinontwerp. Wij nemen ruim de tijd om tot jouw droomtuin te komen. Eventuele aanpassingen en verdere gesprekken zijn bij de prijs inbegrepen. Later in het traject kunnen we tegen een meerprijs het 2d ontwerp omzetten in een digitaal 3d ontwerp, indien gewenst. Heb je een andere vraag stuur ons dan een mail. Afspraken worden alleen via de website ingepland. We kijken ernaar uit om je snel te ontmoeten!