Creation: Free Design

OVER ONS

AmandadeWinter

Leon de Winter Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat in 2006 is opgericht door Leon en Amanda de Winter. Leon wist van jongs af aan al dat hij later hovenier wilde worden. Hij heeft inmiddels 25 jaar ervaring in het hoveniersvak. Amanda’s droom was een eigen bedrijf. Sinds 2002 ondernemen Leon en Amanda samen. Het eerste bedrijf dat ze samen oprichtten is in 2006 succesvol verkocht en toen was daar de start van “Leon de Winter Hoveniers”. Er is een duidelijke taakverdeling. Leon oefent het vak uit wat hij het liefste doet en kan zich daar volledig op richten. Amanda regelt alle financiële- en marketingzaken achter de schermen. “We kennen elkaar al ruim 25 jaar en hebben aan één woord genoeg. Dat zorgt ervoor dat we snel schakelen". In onze relatie met een opdrachtgever vinden wij persoonlijke betrokkenheid erg belangrijk. We willen weten wie je bent en wat je wilt in en met jouw tuin. Daarbij kan je vertrouwen op onze vakkennis en jarenlange ervaring. We gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit en verliezen daarbij geen enkel detail uit het oog.

Bij iedere tuin die door ons wordt aangelegd, is Leon zelf altijd nauw betrokken. Zo waarborgen we de kwaliteit van iedere opgeleverde tuin. We werken alleen met representatieve, vakbekwame mensen met liefde voor het vak en een klantvriendelijke instelling.

Vanaf de eerste kennismaking tot na de oplevering van jouw tuin willen we dat je een fijn gevoel hebt over de samenwerking die we aangaan. Met veel van ons klanten hebben we een jarenlange relatie, zij zijn al klant sinds de oprichting van ons bedrijf meer dan tien jaar geleden. We merken nu dat als bestaande klanten verhuizen ze ons weer vragen om hun nieuwe tuin aan te leggen. Heel leuk zo'n tweede ronde tuinaanleg!

Wil je weten hoe anderen over ons denken? Schroom dan niet ons te Googlen. Wij vertrouwen erop dat je zult teruglezen wat wij je zojuist verteld hebben. Op onze Facebookpagina kan je onze recente activiteiten zien en ook daar zijn recensies te lezen.