Creation: Free Design
 • Tuinontwerp

  Een mooie tuin begint met het juiste tuinontwerp. Passend bij het huis, de ligging en de omgeving. Bij het maken van een design voor jouw tuin houden we rekening met al je tuinwensen.
 • Tuinaanleg

  Je kunt met al je tuinwensen voor de aanleg van jouw tuin bij ons terecht. Wij leggen tuinen aan in iedere maat, elke sfeer, met oog voor detail.
 • Houtbouw

  Met oog voor detail en kwalitatief hoogwaardige afwerking, plaatsen wij jouw overkapping of vlonder. Wij bieden met onze buitenverblijven een oase van rust, waar je heerlijk kunt ontspannen, heerlijk eten met vrienden en vooral langer van je tuin genieten.
 • Genieten

  In je nieuwe tuin of op je dakterras wil je toch ultiem kunnen ontspannen en genieten met je gezin, familie en vrienden. Wij ontzorgen jou tijdens het hele ontwerp- en aanlegproces. Daarna kan het genieten beginnen!
 • Maatwerk

  Maatwerk? Wij zijn er specialist in. We gaan heel graag met jou in gesprek over jouw unieke overkapping. Jouw wens is onze uitdaging!

TUINONTWERP

Om een mooie tuin te krijgen, is het belangrijk om te beginnen bij de basis, het tuinontwerp. Als wij een tuin ontwerpen, verplaatsen we ons goed in de tuineigenaar. Ieder mens is verschillend en heeft zijn eigen wensen. Dit betekent dat wij eerst op zoek gaan naar jouw tuingevoel. Wij vinden het belangrijk dat je nauw betrokken bent bij het tuinontwerp.

Een tuin vormt niet alleen een mooi plaatje. Het is ook dé plek om te ontspannen, te zonnen, een plaats waar kinderen kunnen spelen, waar je geniet van een barbecue met vrienden en familie. In een tuin wordt geleefd. En op welke manier dat is, is voor iedereen persoonlijk.

Ook het huis, de ligging en omgeving zijn altijd anders. Al deze factoren laten wij graag samenkomen in een passend ontwerp voor jouw tuin. Daarbij kijken we verder dan het gazon, een terras en de beplanting. Ook tuinmeubilair, verlichting en jouw speciale tuinwensen van loungehoek tot complete buitenkeuken verwerken wij in het tuinontwerp. Wij leggen tuinen aan in alle maten, voortuinen en achtertuinen, van klein tot groot en in iedere stijl en sfeer, op de begane grond en op balkons en dakterrassen.

We werken voor bedrijven en particuliere opdrachtgevers. We zijn gevestigd in Den Haag en werken daardoor als hoveniers vaak in de regio Den Haag, maar ook daarbuiten.

Als mensen een plan willen laten maken, zijn ze vanzelfsprekend benieuwd naar de kosten van een tuinontwerp en de aanleg van een tuin. Het is erg lastig om aan te geven wat de kosten zijn. Het ontwerpen van een tuin is maatwerk.

Daarom komen we graag bij je langs om te horen wat jouw wensen zijn en te bekijken wat de beste mogelijkheden zijn voor jouw tuin. Aan de hand van je wensen wordt een ontwerp en een offerte voor de realisatie gemaakt. Op maat, passend bij je budget. Al onze tuinen worden gekenmerkt door een unieke combinatie van eigenzinnigheid, leefbaarheid, en functionaliteit. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een tuinontwerp en een offerte.

Rietgedekte overkapping 4