Skip to main content

Over ons

"THE ONLY WAY TO DO GREAT WORK, IS TO LOVE WHAT YOU DO"

     - Steve Jobs -

"Wat voor ons écht telt? Onze klanten in de watten leggen. Dat is het absolute fundament voor ons team. We ademen allemaal passie voor ons vak, dragen kwaliteit hoog in het vaandel, hebben een scherp oog voor design én zijn ware creatievelingen als het op oplossingen aankomt. Door onze klanten vanaf het eerste contact tot het moment dat hun nieuwe tuin in gebruik wordt genomen één vast aanspreekpunt te bieden, tillen we een last van hun schouders. En het mooie? Hierdoor leren we onze klanten écht kennen, waardoor we als geen ander kunnen inspelen op wat onze klanten écht willen."

Laat het ontwerp en de realisatie van je nieuwe tuin maar aan ons over. Wij staan klaar om al je (tuin)zorgen weg te nemen!"

tuinaanleg den haag tuinaanleg den haag

Leon

Gijs

hovenier den haag hovenier den haag

Tommy

hoveniersbedrijf den haag hoveniersbedrijf den haag

Amanda

Blije klanten

Peter van den Berg

Leon zijn ideeën met onze wensen en plannen pakten heel goed uit. Leon denkt mee , is zeer betrouwbaar en stopt er veel energie in om het helemaal mooi te maken. Een aanrader.

 *****

Suzanne van der Vet

Wij hebben de samenwerking met Leon als zeer prettig ervaren. Leon is betrouwbaar, een harde werker, werkt zeer precies en netjes, komt zijn afspraken na, heeft oog voor detail en denkt mee met de klant. Als u een vakman zoekt, dan bent u bij Leon de Winter aan het goede adres!

*****

Anne-Lotte Masson

Leon heeft bij ons een prachtige tuin aangelegd. Dacht goed mee, stelde een heldere offerte op. In de uitvoering ook heel netjes gewerkt, steeds fijn overleg en na oplevering een zeer nette factuur.

*****

Kirsten de Vries

Leon en zijn team hebben onze stadstuin tot leven gebracht. Met oog voor detail, kwaliteit en vakmanschap. Dankzij goede adviezen en in goed overleg hebben we onze droomtuin kunnen ontwerpen en is deze tot in het kleinste detail gerealiseerd. Ik kan Leon de Winter hoveniers van harte aanbevelen als u alles uit uw tuin wilt halen.

*****

Een wederzijdse vertrouwensbasis berust op openheid en transparantie...

Bij Leon de Winter Hoveniers begrijpen we dat de aanleg of renovatie van een tuin een complexe ingreep is die een aanzienlijke investering vereist. De uiteindelijke kosten hangen af van jouw specifieke wensen en de uitdagingen op de locatie. Wij hechten waarde aan transparantie en openheid in onze aanpak. Dankzij onze ervaring kunnen we al in een vroeg stadium een realistische indicatie geven van de te verwachten investering. Op deze manier kunnen we ons volledig inzetten voor de voorbereiding van jouw droomtuin en vermijden we dat de plannen later als onhaalbaar worden beschouwd en worden verworpen.